nxfxfn

Töltse fel, ossza meg és kezelje fájljait ingyen.

Hozzáférés az összes médiához a világ bármely pontjáról.

Az UploadIT az új média es az új otthona. Szolgáltatásunk biztonságot és az adatok globális elérhetőségét kínálja.

Platformok Közötti Megosztás

Az UploadIT segítségével bármikor hozzáférhet fájljaihoz, vagy megoszthatja azokat, eszköztől, laptoptól vagy okostelefontól függetlenül, weboldalunk minden eszközzel kompatibilis!

Oszd meg mindenkivel

Minden fájlt megkönnyítünk a fájlok egyszerű megosztásához. Az előre létrehozott html kódunk segítségével linkelhet a webhelyéről, vagy közvetlenül a Facebookra vagy a Twitterre küldhet üzenetet.

Biztonságos

Biztonságosan tárolja és mentse az összes fontos fájlt.A családi fotóktól és videóktól kezdve a fontos dokumentumokig számíthat arra,hogy minden adathordozóját biztonságosan és örökké tároljuk.

Miért válasszon minket mások helyett !

Számos lehetőséget és funkciót kínálunk mind a feltöltők, mind az ügyfelek számára.

  • 15 GB felhőtárolás ingyen. Elég a személyes munka és a biztonsági másolatok, például képek, dokumentumok, videók stb. Kezelésére
  • Minimális Sebesség korlátozások nélkül mindenki számára. Maximális sebesség a prémium felhasználók számára, korlátozások nélkül.
  • 5 GB fájlonként. Könnyen küldhet nagy fájlokat e-mailben, vagy közvetlen linkeket oszthat meg barátainak, kollégáinak és egyebeknek.
  • Sávszélesség az Ön és az összes fájlja számára. Szerezzen akár Korlátlan sávszélességet a letöltéshez.

Szálljon fel velünk a fedélzetre!

Szerezzen be ingyenesen 15 GB-ot, amikor regisztrál hozzánk, vagy választja valameik Prémium csomagot és akár 1 TB működő tárhelyet is kaphat havi 4.99 €-tól kezdve

Legfeljebb korlátlan GB munkaterület.

Legfeljebb korlátlan GB sávszélesség.