nxfxfn

Încărcați, partajați și gestionați fișierele gratuit.

Acces la toate materialele media de oriunde din lume.

UploadIT Drive servește ca si o casă nouă pentru toate fisierele tale. Serviciul nostru oferă securitate și disponibilitate mondială a datelor.

Partajare pe mai multe platforme

Cu UploadIT Drive, puteți accesa sau partaja fișierele dvs. de fiecare dată, indiferent de desktop, laptop sau smartphone-uri, site-ul nostru este compatibil cu toate dispozitivele!

Distribuiți tuturor

Vă oferim toate instrumentele necesare pentru a partaja cu ușurință fișierele dvs. Utilizați codul nostru HTML pre-generat pentru a vă conecta de pe site-ul dvs. web sau pentru a posta direct pe Facebook sau Twitter.

Sigur & Securizat

Stocați și copiați în siguranță toate fișierele dvs. esențiale. De la fotografii și videoclipuri de familie la documente importante, vă puteți baza pe noi pentru a vă stoca toate mediile în siguranță și pentru totdeauna.

De ce sa ne alegeti pe noi!

Oferim o gamă largă de oportunități și caracteristici atât pentru cei care au încărcat cât și pentru clienți.

  • 15 GB stocare în cloud gratuit. Suficient pentru a gestiona munca personală și copiile de rezervă, cum ar fi imagini, documente, videoclipuri etc.
  • Viteza Minima fără restricții pentru toată lumea. Viteza maximă nelimitata pentru utilizatorii premium.
  • 5 GB pe fișier. Trimiteți cu ușurință fișiere mari prin e-mail sau partajând linkuri directe către toți prietenii, colegii și multe altele.
  • Viteza pentru tine și toate fișierele tale. Obțineți lățime de bandă nelimitata pe zi pe care să o folosiți la descărcare.

Urcați la bord cu noi!

Obțineți 15 GB gratuit atunci când vă inregistrati la noi sau alegeți unul dintre pachtele noastre Premium și obțineți până la 1 TB spatiu de stocare începând de la 4.99 € pe lună.

Pana la Nelimitat spatiu de stocare.

Pana la Nelimitat latime de banda.