Stocați și gestionați toate fișierele dvs.!
Încărcați mai multe fișiere simultan și păstrați-le pentru totdeauna pe acest site. Dacă utilizați FireFox sau Chrome, puteți pur și simplu să glisați fișierele pentru a începe încărcarea.
Partajați fișierele cu toată lumea!
Vă oferim toate instrumentele necesare pentru a vă partaja cu ușurință fișierele. Utilizați codul html pre-generat pentru a face link-uri de pe site-ul dvs. web sau postați direct pe Facebook sau Twitter.
Descărcare rapidă și instantanee!
Membrii nostri premium nu beneficiaza de timp de asteptare si descarcari directe pentru toate fisierele lor. Spre deosebire de alte gazde de fisiere, nu limitam viteza de transfer a descarcarilor noastre.

Incet...

Foarte repede!

Sigur si in siguranta
Stocați și copiați în siguranță toate fișierele dvs. esențiale. De la fotografii de familie și videoclipuri la documente importante, vă puteți baza pe noi pentru a stoca toate mijloacele media în siguranță și pentru totdeauna.
No matter where you go | Take your files with you.
Upload, download, view, and manage your files with ease and simplicity using UploadIT Drive Android Application. Whether it`s your music collection, home videos, your resume, or your important work docs, have them in your pocket whenever you need them.

    


Scan the QR Code to Download Application for Android.


Ce mai astepti?